Google+

Payrolling

R&D biedt personeelsdiensten op maat aan werkgevers en haar medewerkers. Onze klanten zijn specialist op elk hun eigengebied en worden door de snel veranderende arbeidswet gedwongen zich meer en meer te specialiseren op het gebied van arbeidsrecht en Human Resource terwijl dit vaak niet hun grootste interesse heeft.

 

Voor de werkgever levert samenwerken met een Payroll bedrijf parate kennis en meer flexibiliteit op met als belangrijke bijkomend voordeel dat de onderneming vaak ook op (veel ) interne kosten kan besparen.

 

Voor de werknemer betekent Payrolling dat zij hun dagelijkse werkzaamheden gewoon blijft uitvoeren voor hun ‘werkgever’, met als verschil dat Resource & Detachering het salaris uitbetaalt en juridisch is Resource & Detachering de werkgever. Deze payroll structuur neemt het bedrijf waar zij voor werken veel administratieve werkzaamheden uit handen, terwijl de werknemer zeker weet dat zaken als betaling van salaris en het vakantiegeld, vakantiedagen en dergelijke altijd tijdig en perfect zijn geregeld. Payroll versterkt het HR-beleid van de organisatie waar hij voor werkt. Dankzij payrolling krijgt de medewerker en het bedrijf de juiste HR-ondersteuning.

Samenwerken met R&D daar wordt iedereen pas beter van!

sna    nen4400